top of page

Welkom bij Advocatenkantoor Claudy De Ganck

Uw specialist in Bemiddeling, Arbitrage en Collectieve schuldenregeling (CSR). Sinds 1996 bieden wij doeltreffende juridische oplossingen voor particulieren en bedrijven.

Bemiddeling

Claudy De Ganck is gespecialiseerd in Bemiddeling, waarbij we streven naar een evenwichtige en haalbare oplossing tussen conflicterende partijen. Met onze diepgaande kennis van het Belgische rechtssysteem en onze doortastende aanpak zorgen wij voor een effectieve en duurzame oplossing voor uw geschillen.

Arbitrage

Daarnaast bieden wij expertise op het gebied van arbitrage, een alternatieve vorm van geschillenbeslechting die snelheid en vertrouwelijkheid garandeert. Claudy De Ganck begeleidt u bij het oplossen van geschillen buiten de rechtbank, waarbij we streven naar een bevredigende uitkomst voor alle betrokken partijen.

Collectieve schuldenregeling

Als erkend expert in collectieve schuldenregeling (CSR) begrijpen wij de complexiteit van deze procedure en de impact ervan op zowel schuldenaar als schuldeisers. Wij bieden begeleiding en advies aan schuldenaars die hun financiële situatie willen herstructureren en een nieuwe start willen maken.

De visie van Claudy

_DSC6904.JPG
Voor Claudy staan uw belangen altijd centraal. Ze biedt een persoonlijke aanpak, waarbij er wordt geluisterd naar uw specifieke behoeften en doelen.

Voor haar is een samenwerking geslaagd als ze u kan voorzien van juridische oplossingen die zowel juridisch solide als strategisch verstandig zijn.

Tussen hetgeen ik denk, hetgeen ik wil zeggen, hetgeen ik denk te zeggen, hetgeen ik zeg, hetgeen u denkt te horen, hetgeen u hoort, hetgeen u denkt te begrijpen, hetgeen u wenst te begrijpen, hetgeen u begrijpt, zijn er op zijn minst 9 mogelijkheden om elkaar niet te begrijpen. Maar laat ons toch proberen.

- Bernard Weber

Over Claudy De Ganck

bottom of page