top of page

Welkom bij Advocatenkantoor Claudy De Ganck

Uw specialist in Bemiddeling, Arbitrage en Collectieve schuldenregeling (CSR). Sinds 1996 bieden wij doeltreffende juridische oplossingen voor particulieren en bedrijven.

Bemiddeling

Claudy De Ganck is gespecialiseerd in Bemiddeling, waarbij we streven naar een evenwichtige en haalbare oplossing tussen conflicterende partijen. Met onze diepgaande kennis van het Belgische rechtssysteem en onze doortastende aanpak zorgen wij voor een effectieve en duurzame oplossing voor uw geschillen.

Arbitrage

Daarnaast bieden wij expertise op het gebied van arbitrage, een alternatieve vorm van geschillenbeslechting die snelheid en vertrouwelijkheid garandeert. Claudy De Ganck begeleidt u bij het oplossen van geschillen buiten de rechtbank, waarbij we streven naar een bevredigende uitkomst voor alle betrokken partijen.

Collectieve schuldenregeling

Als erkend expert in collectieve schuldenregeling (CSR) begrijpen wij de complexiteit van deze procedure en de impact ervan op zowel schuldenaar als schuldeisers. Wij bieden begeleiding en advies aan schuldenaars die hun financiële situatie willen herstructureren en een nieuwe start willen maken.

De visie van Claudy

foto.png
Voor Claudy staan uw belangen altijd centraal. Ze biedt een persoonlijke aanpak, waarbij er wordt geluisterd naar uw specifieke behoeften en doelen.

Voor haar is een samenwerking geslaagd als ze u kan voorzien van juridische oplossingen die zowel juridisch solide als strategisch verstandig zijn.

Claudy De Ganck

5. Sinds 1 januari 1988: ingeschreven bij de Nederlandstalige Orde van Advocaten te Brussel.  

7. 2000-2001: erkend bemiddelaar in familiale, burgelijke en handelszaken.

1. Geboren op 6 mei 1964 te Asse. 

3. Juni 1987: licentiaat in de rechten aan de Vrije Universiteit met onderscheiding. 

6. Augustus 1996: opening kantoor te Meise

9. Sinds 2001: schuldbemiddelaar

2. Lager en secundair onderwijs doorlopen in het Koninklijk Atheneum Grimbergen. 

8. Lid van vzw Centrum van Advocaat Bemiddelaars in Familiezaken (C.A.B.F. vzw).

4. Juni 1987 - 88: licentiaat in "Droit et Economie des Assurances" aan de Université Libre de Bruxelles met grote onderscheiding. 

Bijzondere passie voor paarden. 

bottom of page